Nejnovější recenze ze sekce Němý sluha
- Přiložené šroubky nebyly schopné držet stojan pohromadě. Všechny šroubky jsem musel koupit o 1 cm delší.
- Díly stojanu byly sice označené polepkami s písmeny, ale v návodu žádná písmena nebyla. Polepky šly obtížně sundat.. kdyby tam nebyly vůbec, bylo by to lepší.
- Samolepky na zakrytí šroubků nejsou v odstínu dřeva... než špatný odstín, asi radši nic nedávat ..
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Mrzí nás, že nejste s produktem naplno spokojen a musel jste si zakoupit náhradní šroubky. Pevně věříme, že s další objednávkou bude vše již v pořádku.
- nekvalitní
- Zdařilá kopie věšáku na oblečení, který se vyráběl v dávných dobách, ovšem v jiné kvalitě....
- Odbyté zpracování, komplikuje montáž
Němý sluha Drewmax GD460 olše je označen správně, ale obrázek mu neodpovídá. Každopádně e-shop přeprodává výrobek jiné firmy (zabalený a rozmontovaný v krabici), takže závady nezjistí, dokud by se ho nepokusil smontovat. Na první pohled stojan vypadá dobře, ale pak se zjistí, že některé vruty jsou nasazené trochu šikmo, díry neodpovídají zcela protikusu, další vruty jsou částečně zapuštěné do dřeva, ale málo... Každopádně to smontovat šlo, ale bylo potřeba použít hrubou sílu. Nepochybuji, že by e-shop akceptoval reklamaci (takže ten jsem hodnotila dobře, vše fungovalo), ale představa, že to balím, nesu na poštu... Navíc jsme koupili stojan z nostalgie, protože úplně stejný se nám rozpadl a smontovat to nakonec šlo. Ale jinému bych raději nedoporučila.
velmi špatné zpracování
lehce sestavitelný
lehký
pro návštěvu dostatečný
nezabere moc místa
zpracování výborné
cenově dostupný
ONLINESHOP.CZ
- Již se mi neválí oblečení po posteli.
- Je stabilní, velikost tak akorát. Máme doma už čtyři. Poměr cena výkon super.
Bez nevýhody
- Prakticky kus
Splňuje očekávání
+ skvělý pomocník, zabere málo místa
- dobrý na odkládání oblečení
- Stabilní, vypadá pěkně
- Mobilní, nezabírá moc prostoru, přesto pojme vše potřebné
ONLINESHOP.CZ
Koupeno pro uložení moto oblečení na chodbu a naprostá spokojenost. Dobrá nosnost a vše větrá :)
Kvalitní povrchová úprava.
S němým sluhou jsem spokojená,vhodné na odkládání oblečení.
Výhoda- jednoduchý návod na složení výrobků. Doporučuji.
slabá stabilita.
Používám na chatě v létě, výborný pomocník kde není místo na skříň.
Slabé trubičky ne úplně kvalitní. Už při sestavování bylo potřeba dopasovávat a dorovnávat. Na rovné podlaze se trochu kýve. Při zatěžování je potřeba dát něco na "sedací" část, jinak se převažuje dozadu.
Pokud si člověk zvykne na limity tohoto produktu, dá se používat a zamýšlený účel plní.
Dřevěná noha stojanu byla prasklá již před montáží, druhá menší noha praskla během montáže, ačkoli bylo použito síly přiměřené.
Horní spojku kratších nohou nelze utáhnout vůbec, šroubky se protáči.
Zboží vracím.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »